Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du fick mitt hjärta att sluta slå

du krossade allt jag hade

du förstörde allt jag såg

du tystade allt jag hörde

och du fick mitt hjärta att sluta slå




Fri vers av dramatisk
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-08 20:32



Bookmark and Share


  Tess74
Starkt och sorgligt vemod
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

dramatisk