Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra Advent.


Förväntningar



Luften känns torr, är

fylld av aningar

om vad som vilar

djupt

under kvällningen, som

bredes på Orten,

EN enda gång.

Skall de slå

rot

och gro upp, likt

magnifika blomster

i Världen --

till nästa år...?







Fri vers av Marianne Räf
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-12-08 23:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förväntningar ska man ha...det är då det kan hända något...fin text...
2013-12-09

  flygia
adventshymn med sälta...
fin!
2013-12-09

  ULJO
Bra text
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf