Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här är mitt liv!

 

Här är mitt liv!

Ett fönster utan utsikt
En matbord utan sällskap

En enkelsäng
En dyster lägenhet

Jag är glatt över stillheten hemma hos mig
Jag är ej lycklig över den stillheten jag har

Mitt fönster talar inget språk
Mitt namn på brevlådan skrämmer postbäraren bort

Här är jag!
Här är mitt jag!

Delar på icke liv
Delar på stillheten

Här är ingen/ jag!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2013-12-09 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP