Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är de små detaljerna som gör det


Tankens kraft

Det blir ofta
såsom Du själv gör det

Om det inte blir
såsom Du hade tänkt Dig
… så kan det vara rätt bra ändå…

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-10 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka ord,

2013-12-14

  Palett
Kloka ord !
2013-12-14

  Lars Hedlin
JA allt har ju en mening!
2013-12-11

  bittemi VIP
Ja visst är det så!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP