Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlan

återfödelsen slungade ut honom
med ett förstorat hjärta

sådan klev han upp på tronen
bara för att lämna över till narren

för att fira överenskommelsen
blev han bjuden på ett ostron
vars pärla träffade honom som en silverkula
när han utsvulten sörplade i sig ostronet

pärlan som finns kvar
vittnar om en evighet som gick förlorad
i samma ögonblick som den upptäcktes




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson