Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar du ingenting

skatten är gömd i en kossas mage
under parasollet på sandstranden

gräver du för djupt
hittar du ingenting

i så fall
kan du återgå till att mjölka bönder
och bada i dina sandslott

när du till slut drunknar
återföds du i en av kossans magar

vilken får du räkna ut själv




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson