Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naturella Kalle-rutan


Loj Gud Gul Jod

(H)julen står för dörren
- och vi kommer inte ut
ur garderoben

 

 

 

 

 

 

för att fira Kalle Ankas födelse

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-12 16:04



Bookmark and Share


  justine fox
Tack för skratt :)
2013-12-12

  lodjuret/seglare VIP
Som jag hörde det skulle han komma 'tillbaka', då och då. Litet som 007 ungefär.
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP