Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte mycket om hundar men att åtminstone Fantomen har en varg, det säger ju då sig själv det beror på att han bor, för det mesta i det vilda, och att det är då djungelns lag som gäller i val av husdjur.


Naturligt vist




Det vet man ju
från forskarhåll att hunden
stammar från hajen och att vargen
kan en människa vara hungrig som.

När det sedan
kommer till just orgasmer
så har ju då åtminstone manniskan
flera olika, eller kan i vilket fall tänkas ha det.

Jag talar ju bara
av egen erfarenhet. De består
då av antingen A eller B eller en kombination
av A och B. Och eftersom en människa, jag själv,

kan uppleva det
så ja då vill jag helt frankt påstå
att så är det för även den som övriga delen av
mänskligheten, förutsatt att de är kompatibla med

mig. Vilket man nog
kan anta att de flesta är rent tekniskt
och att de som inte är det utgör undantagen. Att
det istället skulle vara jag som utgör undantaget,

ja se det är en aspekt
jag helt enkelt inte kan tänka mig att
utgå ifrån och att det bara är en sådan där envist
kvarhängande tankekonstruktion, irrelevant här.





Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2013-12-13 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP