Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Strävar efter ett absolut
lugn
i fullständig panik
Städmani råder
In med granen
Laga vemodsgröt
Fel julgransfot
fram med en ny
Klä med glitter
och sjung samma gamla
traditionsenliga
julsånger
Ät pepparkaksdeg
Förnim firandets
verkliga innebörd
Ängeln svävar
Fäller ut vingarna
över stjärnan
som faller
Någon glöms bort
Ingen vet vem
Spisen värmer
agar kylan
Fel julklapp
Veden förkolnas
Flytta närmare
tomten
Sitt i knäet
Drick lite
glögg och säg
omelett




Fri vers av Joakim Becker
Läst 234 gånger
Publicerad 2013-12-13 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Becker
Joakim Becker