Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du tillåter mig

Jag vill ge Dig trygghet
när osäkerheten är på besök

Jag kan vara Ditt lä
när orkaner runt Dig viner

Jag vill skänka Dig lugn och ro
om och när kaos råder

Jag vill vara Din låga
när mörka kalla nätter kryper tätt intill

Jag vill få Dig att växa
när Du känner Dig minst i världen

 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra skrivet
känns tryggt
2013-12-14

  bittemi VIP
Kärlek!
2013-12-14

  Lars Hedlin
Så ömt;)
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP