Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal kärleks dikt som jag hade gjort på skolan Örebro 2003-10-15


kärleks dikt

Gör mig glad
i den mörka natten...

Gör mig glad
med din blick...

Jag vill se
hur de glänser

I dina ögon

där jag vill vara.....

Gör mig glad
med dina armar
och håret



De är det
jag vill känna...


Sorg finns
det att bära

i riktligt mängd av glädje


Inte mer
än en liten skäppa

Inte mer
än som ryms

Mellan tummen

och

Pekfingret

när jag tar i ditt örat..




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-03-14 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson