Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkelriktad postgång...


Svinigt sätt!



Gäspar i ljudet
av Musiken.
Skickat vänliga
brev,
som ej besvarats,
till både kändisar
och gamla polare.

Ett djävla sätt!
Men, gjorde själv
så i min Ungdom.
Låt detta få vara
en ursäkt till er,
som jag så ignorerade!
Ojyst beteende!

Eller hur...?

Några HAR svarat!
Tackar, för det!
-En Eloge till ER!

- - - - - - - - - - -





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-15 22:41



Bookmark and Share


  ULJO
Igenkännande. Bra tema på en text
2013-12-16

    ej medlem längre
Rätt, man ska koncentrera sig på det som lyckas - inget annat. Då sviker man inte de som svarat genom att tänka på andra.
2013-12-16

    Dan Myrbeck
Håller helt me!
2013-12-16

  mysing
känner man igen....
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf