Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen

regnet beslöjade min väg
sköljde bort varje tår
stegen försvann i smattret

morgontimman ännu avlägsen
väntande gryning
skuggor som smälter samman

dag som skall födas
skapas igen
ett eko från gårdagen

skaver vart steg
mot ovisshetens boja
skall brytas

kopplas var morgon
rädslan att drivas iväg
vad finns där ute?




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-16 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo