Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bolt

Bolt håller på att skriva
sina memoarer.

Varje exemplar av boken
kommer att förses med
ett löpnummer.

Formatet kommer att bli
springande A4.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-23 14:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul...
2014-01-26

  Angel of love
Briljant.
2014-01-24

  Lars Hedlin
Explosivt ....
2014-01-23

    ej medlem längre
En illustrerad bok med massor av målfoton..
2014-01-23

    ej medlem längre
Oj, då gäller det att hinna med!
2014-01-23

  Maria Sundelin VIP
Med många fotnoter i?
2014-01-23

  Nina.H
Den kommer jag definitivt att sträckläsa.. på 9.02 sek.. :)
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck