Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Easy

I always thought meeting someone would be hard. Little did I know I'd be so wrong.

The hard part was finding you, and you didn't show up until I stoped searching, but falling for you - nothing's ever been easier.

I can't promise you I'll be easy to handle. I can't promise I won't make misstakes. I can't promise I won't accidentlhy hurt you.

I can't promise we'll be together forever, all I can do is hope. But I can promise you're worth it all and I'll never give up.

Because falling for you – nothing's ever been easier.




Övriga genrer av FelixAllOver
Läst 233 gånger
Publicerad 2013-12-19 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FelixAllOver
FelixAllOver