Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvintertillstånd

Jordaxelns lutning
ger årets mörkaste dag
regnar tillika




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-21 09:47



Bookmark and Share


  axveronika
Från stora perspektivet till det man ser genom fönstret - en hisnande resa på tre rader! Bra fluget
2013-12-21

  Lena K Nilsson VIP
Ja, idag har det varit mörkt ... Väl förmedlat!
2013-12-21

  Anya VIP
Tycker om inledningen särskilt...vetenskapligt poetiskt på något vis. Jaa visst är det trist att det regnar.
2013-12-21

    ej medlem längre
Sanna är dina ord. Bra haiku!
2013-12-21

  limerick VIP
Snygg haiku i juletid. Lutar axlar och även fisk gör man förstås på egen risk!
God Jul!
2013-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra haiku! Gillar
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP