Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ensamheten

regnet tvättar dina kläder i vattnet
vinden som värms upp av solens strålar

öppnar upp ditt fönster mot ensamheten

från eller till
är en affär mellan dig och gud




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-19 22:05



Bookmark and Share


  aol
så sant bra skaldat,
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson