Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte säga ord till honom tilbaks när han sade fina ord till mig....


mellan mig och en kille

När du ger mig en kyss
vill jag bara vara med dig
då får du en kyss av mig
tillbaks....

När du säger någon fin ord åt mig
blir jag tacksam , men jag kan inte säga ord tillbaks
pga min blyghet:)


De enda jag kan ge dej
min närhet till dig
Min kram till dig
Min kyss /puss till dig
Att hålla din mjuka hand
över stjärnornas tysta mörkas grund......




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-03-15 08:09



Bookmark and Share


  Manic_Gambler
den var bra. hejsan laget annars? kram
2006-03-29

  kath
den här dikten säger fina ord ....... härlig och varm
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson