Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett ihopknycklat papper.

Mina tankar är in och ut vända
Jag är ett ihopknycklat papper
Jag vecklar ut mig själv men jag är inte rak , jag kommer aldrig vara rak

Jag sträcker ut mina tankar, men jag är fortfarande ihop knycklad
Jag försöker, men tråden får mer knutor , ju mer jag försöker, desto längre ifrån är jag

Min karta hjälper inte, för jag vet inte vart jag är
Labyrint labyrint jag vet inte vart jag är

Jag är ett ihopknycklat papper, jag viks inte ut,
Jag är ett ihopknycklat papper,
Jag kommer inte inte vara rak
Ett ihopknycklat papper är allt som
finns kvar.




Övriga genrer av dooni
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-20 12:59



Bookmark and Share


  Drömfångare
Pappret må vara hopknycklat, men dikten som står skriven där, är lika självklar som världens rakaste och starkaste träd!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni