Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Efter stormen är stigen våt,

fjärran hörs åskan dundra

Ensamma steg följer slingrig väg

Någonstans på den ödsliga tundra

 

 

En kylig vind sveper över gräs

För brandrök och skräck med sig

Hastigt över evig tjäle hon sig framåt rör

Vart stigen leder vet hon ej

 

 

Ensam är stark och starkare blir hon

Känner hoppet spira inuti

På lätta fötter med bestämda steg

En sådan lycka att vara fri!

 

 

Frihet är viktigt för människors själ

Viktigast är dock hopp

Utan en vetskap om att allt kan bli bra

Lämnar själen snart ens kropp

 

 

Om hon kom fram eller om hon försvann

Det är faktiskt mer än jag vet

Men ekot av hennes styrka klingade högt

I tid, rum och i evighet.




Övriga genrer av Lindalou
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-21 00:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart bra ;) Gillas!
2013-12-22

  Yrre VIP
Å, berör, så väldans väldans bra!!!
2013-12-21

  kerstin skriver VIP
jag tänker att frihet att vara den man vill är det största. att våga fullt ut.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou