Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som bara är allt


du som dyker upp

du som gör mig så rädd
som tvingar mig att se

alla brister i dagen
som är mig själv

du som skakar
mina galler

du och bara du
du som är mig
du som tar min andan

du som utforskar världen
i dig själv

som tvingar
mig att växa

skämmas att jag inte växt
vara anledningen
till att jag började

du och bara du
i mig själv finner
oss






Fri vers av Nerdissta
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-21 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta