Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades av min vän Sten Wiking.ÄNNU STÖRRE MELONER (2) - Sten Wiking


Kvinnor är en praktisk pump.

 

kvinnor är som en pump,

hjärta pumpar blod, kärlek.

melonerna pumpar: mjölk, mat.

underlivet pumpar: barn, sex, melatonin.

anus pumpar: fekalier, ekologisk jord näring.




Bunden vers (Blankvers) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-21 18:17



Bookmark and Share


  louisegirl
Va härlig! ;)
2013-12-21

  Bo Lövhalka
roligt!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP