Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi begär

Snart är vi medvetna
snart är vi
oklara
snart är vi
bara
aska

Vem har
nyckeln till porten
bortom
årstiderna
vem kan segla
mörka hav
utan kompass
vem vet ingenting
trots
facit

Det händer att
ur sprucken asfalt
växer det upp
en vacker grön kvist

Alla bär
vi på
en egen bibel
sidor som vi vänder på
nästa kapitel
är allt vi begär




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-21 22:10



Bookmark and Share


  agneta pichler
djup vacker text..
2013-12-25

  SpamPippiL VIP
Alla böcker har ett slut, så även våra egna biblar. Djup text om att vara eller icke vara. Alla och envars oundvikliga öde.
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan