Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft att andas

Jag vet jag borde gå,
men något håller mig kvar.
Jag vet att du vill de jag inte vill,
men jag kan inte gå.

Jag känner dina fingrar,
leta sig fram över min hud.
Jag tänker din kropp på min,
värmande välkommande.

Jag ser dig framför mig,
böljande likt tallen på ett öppet hav.
Jag ger dig luft att andas,
du tar det du behöver - vill ha!

Jag glömmer sakta mitt minne,
en ärlig tanke tar ett tag.
Jag köver min lever -
med din livselexir.

Jag håller dina bröst i min hand,
gungar dem till ljuva toner.
Jag penetrerar dina lungor,
med kärlekens röst.

Jag trycker min kraft i ditt inre,
greppar ditt hjärtas melankoli.
Jag somnar till din musik -
Lyssnar - på dina ögon!




© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-22 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller