Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket av den stress människor har, skapar vi alldeles själva


Kvällens tänkvärda 131223

Ibland har Du ”måsten”
som tynger ner Dig

Låt dem "hänga" kvar
till en annan dag
då Du har tid för dem

Glöm inte bort
att få av dem är "måsten"
som Du verkligen måste göra

 

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-23 16:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter !
2013-12-25

  lodjuret/seglare VIP
Jo, men har man något att göra så är det ju vanligt att försöka töja utrymmet till att kunna göra mera. Det är de som intet har att fylla tiden med som inte har tid att fylla den med något.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP