Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtemorskväde

En tanke som gör ont,
kan växa sig för stor.
En mening av små ord,
kan väcka tankens tro.

En sabel utan slida,
min lunga i din kropp.
En värja stöter vilja,
begäret vägrar dö.


© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller