Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hässelby 23 december 2013.


Lag



Brännande frågor
slungas i vädret ut.
Svaren blir heta lågor,
något slags substitut.

Vi gräver i en grop,
för å finna Skatten.
Dock, är där bara jord
och rättså mycket vatten.

Jag sitter i vrån
och begrundar Sanningen.
Kanhända, jag den når,
djupt rotad i Saknaden.

Kommer han en dag,-
och bebådar mig?
Det borde vara Lag
på att allt ordnar sig!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-23 20:24



Bookmark and Share


  ULJO
Fint rimmat vännen
2013-12-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det hade varit en bra lag...fint rimmat och en God Jul önskar jag dej...
2013-12-24

    ej medlem längre
Bra text vännen!Kram o ha en skön Julhelg!
2013-12-24

  Bo Lövhalka
Bra! Fint rimmat!
God Jul!
2013-12-24

  mysing
ja det borde det :)
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf