Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldikt - Det handlar om det vi är

Det handlar inte om vad vi gör.

Det handlar inte om hur mycket pengar vi strör.

Det handlar inte om hur vi ser ut.

Det handlar inte om vilken status vi försöker skrika ut.

Det handlar inte om vilka prylar och accessoarer vi har.

Det handlar inte om något av detta som oss bedrar.

Det handlar om det som finns inuti oss alla.

Det handlar om det som är fint, ädelt och genuint som vi oftare borde framkalla.

Det handlar om de vackra, underbara och fina människor vi bara är.

Det handlar om dessa egenskaper som vi kan ha både mot främlingar och de som vi håller kär.

Det är inte svårare än så utan något strul.

Från oss alla till er alla en riktigt God Jul!




Fri vers (Prosapoesi) av Oskar Vesterberg
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-25 00:29



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
det var tammefasen det finaste jag har hört på länge!
(Snyter min rödsprängda näsa)
Tänk om vi bara kunde hålla den här enda dagen i den andan!
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Vesterberg