Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har en vän som fick förmånen att få ett nytt hjärta inplanterat i sin kropp.


MITT LIVS RESA eller Dödens närvaro


Det började en vinterdag då kraften ej fanns med
då känslan av mitt starka liv sig tedde
likt en sinande sommarbäck
Livet sjönk djupare ned
livet sjönk djupare ned

Mitt liv blev till en närapå torrlagd fåra.
Musten jag haft i min kropp
den rann sakta bort
och kvar var bara viljan att leva

Är livet så här det ska vara
Kan livet te sig så illa
att jag slutar leva redan nu
Kan livet göra mig så illa
att jag slutar leva redan nu

Hjärta hjärta
sluta ej slå
du kan bulta på
i många år ännu

Änglarna ville nåt annat
de såg någons friska hjärta
ligga och vänta på mig

På sjukhuset väntade ett hjärta
bultande rött
med kraft och styrka
med liv och energi

Min sjuka kropp
fick hopp om liv
Jag reste dit med reafart
till hjärtat som mig skulle ge
det nya livet

En resa med den mänskliga motorn
som någon lämnat till mig
Dennes liv gick inte att rädda
dennes hjärta ska leva i mitt liv

Jag är ödmjuk och tacksam
för detta
att änglarna ville nåt annat
Jag är ödmjuk och tacksam
för detta
att änglarna ville nåt annat
Nu är min tanke är så här

Leva livet levande för livet är här




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-25 13:35



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Kommer närmare livet av att läsa din dikt.
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP