Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknatt

 

Våtvarma lakan
nattångest river isär
livet i armod

Vandring på stranden
gårdagssnö upp till knän
vaken lyser mörk

Hittar en stjärna
våra mörkers vintertjäll
fryser vaken till




Bunden vers av Marie Stistrup
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie Stistrup
Marie Stistrup