Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela livets allt


Hela livets allt
och inget
kom över mig där
i tystnaden 
efter hundra års sökande
efter just detta




Fri vers av Ingela Ika Gunnarsson
Läst 572 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2013-12-26 13:29



Bookmark and Share


  Schizooliza
Wow! Vilken fullträff jag fann här på första läsningen och mitt i prick i min mage:)) tack!
2015-10-30

    J. Herward
Storhet
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Ika Gunnarsson
Ingela Ika Gunnarsson