Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come full circle


I mina återkommande försök
att greppa livet
som jag av någon eller
ingen anledning alls levde
slant jag alltmer
ju närmare svaret eller kärnan
jag själv tyckte att jag kom
...

först då jag återsåg barnet
som var jag
i början av mitt liv
fann jag i de kloka ögonen svaret
...




Fri vers av Ingela Ika Gunnarsson
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-24 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Ika Gunnarsson
Ingela Ika Gunnarsson