Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken sekund

Mellan dröm och vakenhet

bor en himmelsk sekund.

 

Livets mening är klarvaken.




Fri vers av Marie Stistrup
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-26 13:30



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket fint fångat!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marie Stistrup
Marie Stistrup