Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken 2

I natten kommer ångestens orm krälande

vridande

tyst glidande

rakt in i det allra heligaste.

 




Fri vers av Marie Stistrup
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 13:32



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så fint. Vemodigt och vackert!

2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marie Stistrup
Marie Stistrup