Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SF

Det kan vara en stad, en film
Något som är så mycket större än mig
Det lyser som en fyr
Ligger framför
Någonstans, någon gång

Det ger styrka
Desarmerar
Kanske flykt
Drivkraft

Berättelser
Möjligheter
Fantasier

Ger mig fokus
På Här

Och Nu




Fri vers av ElectricBlueWords
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-27 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElectricBlueWords

Senast publicerade
Medans
SF
Svärta
Han/vi
Dörr
Ge
Sång
* Se alla