Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans

Medans vi putsade och mätte porslinskanterna
Sorterade snöflingorna i exakta högar

När dom vilade i sina ljumma tankar
Bytte sina åsikter mot andra likadana

Du kunde inte lyfta handen från bordet
Varje ord landade i en ny tanke

Varje enkelt beslut fastnade i sprickorna
Dom som alltid kröp fram

Att alltid se mer än du vill och framåt
Utan att kunna fästa blicken

Sången i mitt huvud säger mig något
Säger att jag skall lyssna




Fri vers av ElectricBlueWords
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-16 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElectricBlueWords

Senast publicerade
Medans
SF
Svärta
Han/vi
Dörr
Ge
Sång
* Se alla