Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får folk för sig att de kan skriva poesi och att andra inte kan det. Men som Katarina Lundgren ser det, är all riktig poesi uppdiktad och det är den för att den lånar av livet, verkligheten.


Uppdiktat, det är riktigt sant





Bara tanken på att folk äter
ostron
känns konstigt.

Musslor kan jag förstå
särskilt förstår jag att man dyker
efter pärlor

och inte bara bär
dem om halsen.
Jag är en pärla själv

och ibland har jag hängt någon
om halsen
pärlande av skratt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-30 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP