Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse


Sakta gryningsljus
moln jäktar över himlen
nyår närmar sig




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-28 09:36



Bookmark and Share


  Lärling
Fint!
2013-12-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint haiku! Gillar...
2013-12-29

    ej medlem längre
Ja, visst är det så. Fin haiku!
2013-12-28

  Anya VIP
Men så bra med de jäktade molnen...känner riktigt hur de måste hinna med en massa innan året är slut. Väldigt talande och bra!
2013-12-28

  Lena K Nilsson VIP
Ja, nu går det mot ett nytt år ... Fin haiku!
2013-12-28

  Njord
Ja ännu ett nytt år kommer vi att få. Bra haiku!
2013-12-28

  RitaBrunner
Till och med himlen väntar!
Härlig haiku!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP