Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julfrid?

Mitt i julens puls

tiggerskans utsträckta hand

samvetet slår till

 

julfriden köpes med mynt

julklapparna med sedel

 

© Iréne Svensson Räisänen




Bunden vers (Tanka) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-29 08:39



Bookmark and Share


  Yvonne F Andersson
Instämmer i Beatriz kommentar. Klockkläppen slår till i diafragman!
Bra!
2014-01-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Klockrent tanka! Tänkvärd
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP