Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minkkis Alexandriner II/2013 - Längdhopparen

 

så länge det finns hopp

finns tre steg i ett kliv

 

 

2013-12-29  17:33

 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-29 16:36



Bookmark and Share


  petter rost
En trestegshoppare i ett enda kliv
genom sitt vinnande liv.
2013-12-30

  Heikki Hellman
Tre steg i ett kliv samma som trestegshopp?
2013-12-30

  TrollTörnTrappan VIP
Jovisst, tre känns som ett... Det går undan när man överträffar sina förväntningar och vågar hoppas...!
2013-12-29

    ej medlem längre
så klart en framstående trestegshoppare..i ett enda kliv…fin metafor
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP