Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bara storebror ser oss, också storasyster tycks göra det - eller AI?


Möte med plats för skratt -

 

att rensa, rensa, rensa
mail på mail på mail i boxen
kräver, förutom tålamod,
även goda sätesmuskler

efter en timme lite mer,
krävs "upp-och-hoppa",
ta en dricka, körsbärssmak,
mmm... gott!

titta ut genom fönstret
och se! - den vita gården
är gråsvart bliven,
framplogad ligger
halkan, återfunnen

då och där!

på gatan ett sällsynt möte
den lilla blå 802
- bussen som går två
gånger om dan  -
kör där i två exemplar,

från olika håll

samtidigt som jag hör
en radioredaktör

säga "lite på åttahundra" 

 

säg mig, hur visste hon det???

 

22.12.2023  14:58

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-22 14:18



Bookmark and Share


  Lyrik
God fortsättning på det nya året Minkki.
2024-01-01

  Eva Langrath VIP
Härligt fångad mitt i nuet poesi.
2023-12-23

  Staffan Nilsson

Javisst, online är full av spam!
Irl är det som gäller!



2023-12-22

  Sorunda-Pelle VIP
AI eller MI, det är frågan!
2023-12-22

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du kan prova gmail eller proton mail
där får man inte spam
om det är från en speciell person/sajt
kan man blocka de
eller "unsubscribe" enkelt
hotmail är skit
lycka till mig mejlen!
2023-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP