Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka 5-7-5-7-7, sista raden 3 punkter för lång, precis lika länge som du var för länge i mitt liv för att totalvurpa hela min tillvaro.


Varannan minut

 

Jag skriver ut dig

Skriver ut dig ur mitt liv

Har kommit över dig

Jag kan leva utan dig

Tänker på dig varannan ...

 




Bunden vers (Tanka) av Slask Söderman
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slask Söderman
Slask Söderman