Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind i babylons kvarter

Jag lovar att ni ser, det är bara så att ni försöker förbise de fel som sker bland babylons kvarter, där kriminaliteten är kronan vi handlar med, Vapen och förtryck är dagens effort.
Babylon påstår sig slåss för våran levnad när de igentligen slåss för deras sedlar och de verkar inte se felet med det, är det värt det för att få sitta och leda?

Hur ska vi enas när vi strider mot våra egna principer, låter nedvärderande ledare besvika så att de kan leva med de rika genom att plocka ur eran välförtjänta ficka.
Debattera för att få fortsätta leda inte för att få landet att enas.
Är det verkligen så här vi vill leva?
Det är upp till oss att välja vart det ska fortsätta att leda.




Övriga genrer av silver tongue
Läst 187 gånger
Publicerad 2013-12-29 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silver tongue