Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet som en film. Stundom är filmen som någons liv.


Två texter





Lyx är att ha tid
och ork
att göra just ingenting särskilt.

***

Varför ta sitt liv
redan nu
om man ändå kommer att dö
någonstans där i slutet?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-29 23:06



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP