Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet



Ängeln smeker barnets kind
Viskar ord med varm klang
En dag ska solen skina på en varg
Vargen ska bli din vän

Den som ger dig trygghet när du är rädd
Den som ger dig mod då du behöver det
Den som alltid finns där bara för dig

Ängeln smeker barnets kind
Barnet sänker blicken mot en vacker vit ros
Böjer sig ner
Tar rosen
Ger ängeln den

Sen viskar barnet tack du är en ängel
Nu vet jag att man är starkast
Då man är som svagast

Jag älskar dig lilla ängel
Ängeln log flög sen vidare
För att stryka ett annat barns kind



Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-30 21:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2014-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra tankar...alla behöver trygghet...
2013-12-31

    Ken Cassel
Fint vännen! :))

Kramar..
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP