Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse II


Rykande vatten
rimfrost faller från grenar
strömt i öppen älv




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-31 07:59



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Levande haiku! Vacker bild... du målar med ord
2014-01-02

  Deva
Rykande vatten, som kan vara kallt men ändå ryka - fin kontrast med rimfrosten som smälter och faller..
2014-01-01

  Anya VIP
Fin vattenbild! Ser allt så tydligt när du målar så fint.
2013-12-31

    ej medlem längre
Vackert du målar här!
2013-12-31

    ej medlem längre
Ser den sköna bilden framför mig.
2013-12-31

  RitaBrunner
Som en tavla! Fin!
2013-12-31

  Lena K Nilsson VIP
Ser en vacker bild!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP