Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ("feta regndroppar...")




feta regndroppar -
gåsen står obesvärad
av sina tankar






Bunden vers (Haiku) av NetiNeti
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-31 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NetiNeti
NetiNeti