Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ("alla dessa stjärnor...")




alla dessa stjärnor
i ett och samma synfält -
marklöpare i stiltje






Bunden vers (Haiku) av NetiNeti
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-11 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NetiNeti
NetiNeti