Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på en text av Maria Natasja, Herr Knull. 2014 01 01.


Kritik på en text (2514) något litet om sex





Att det alltid är mannen
som skall ta ansvaret
för Kärleksakten
vet ju var och en som

någonsin legat på rygg och planerat
veckans inköp, tvättstugedagen
samt undrat över om det var
på tisdagen som...

Medan gossen gjort sina trehundratjugo
armhävningar fullt upptagen
med att hålla tillbaka
sin säd
från att släcka branden.

Älskog är ojämlik
på det viset att alla
tänker på sig själva
istället för på varandra.

Att en gosse kommer "redan i farstun"
torde bero på att fittan är en
alldeles för skön plats att vistas på
mer än tio till trettio sekunder
om personen ifråga är en smula oerfaren.

Det vet ju var och en
att vanans makt
ofta förtar effekten av konfekten.
Upprepning har ju gärna
något slitet över sig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av lodjuret/seglare VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-04-05 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP