Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt handlar om negern på hörnet !


negern !

negern hette negern på hörnet, det var iaf så han kallades .. eller var det en hon !?

det e fortfarande en fråga som aldriG kommer bli besvarad ...

en dag så kom det fram två grabbar till kjorren o ba .. jaoOo aboo
langa paran jaO,,,

negern svarade direkt ...
jalla schalas ..
de två förrädarna drog fram sin egen parra o sprang därifrån ..

neger skriker .. jävla vitneger ... ni glömde växeln ...
men vinegrerna fortsätter o springa o försvann i horisonten ...

negern fortsatte sin svarta marknad i kjorren då plötsligt dyker en neger upp .. den blåaste negern utav dem alla ...

negern vet inte vad han ska göra .. men har tar fram kameran bjuder på en wurre o skickar in bilderna till kvällstidningen .. rätt som det e så har vi en första sida ...

negern blev sedan denna dag aldrig kallad negern...

varför står fortfarande oklart ...




Fri vers av adam VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-03-15 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adam
adam VIP